RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

percutian bajet

aku tak terpikir pon nak bercuti sebenarnya. bila nuar ajak pi sabah, siap mak bapak dia pon dia bawak, aduhai murah ker tambang beb.

dalam dok berkira2 cam best jer gi sana, aku pon mengushar website www.airasia.com cari punye cari tarikh yang sama ngan dia pi tu, aduhai alahai mahal gak.

aku cari la pulak kat www.malaysiaairlines.com. cari punya cari aduhai weh murahnya siot. takdenye aku nak abiskan duit banyak2 nih.seb la katakan.huhuhuhu

korang leh caye ke gi sabah naik flight MAS (Malaysia Airlines System) dengan harga RM68 (termasuk surcaj) sehala?

woih, macam tak caye jer. naik bas gi kelumpo pon dah rm43.ke johor dalam RM60++. ini kan pulak naik kapal terbang. biar betol...

betol aku cakap nih...aku dah buat pon tempahan n dah bayar pon. memang murah.

percutian paling bajet aku penah dapat.huhuhuhu....alhamdulillah.rezeki aku nak pi sana la kot.

dok ushar cari hotel lak teringat hotel bajet nak mampos www.tunehotels.com. walawei murah beb.dalam town lagi tuh.satu malam cuma rm60++ jer(termasuk fees n tax).

aku kira2 belanja gi sana tak sampai pon RM400 untuk 2orang. pengangkutan + tempat tido.

amacam geng? jom pi sabah...huhuhuhu

4 comments:

NuAfZaN said...

ke poyo ran teserlah bila org seb budget nak gi jenjalan... ngeh3..

Zoom sabah ! sila tgk web site sabah tourisme nak tgk tempat yg mesti pergi...

kundsang here we go this august bah!

ishaharom said...

ayohhhh....

huhuhuhu....biasa le org xpenah nek kapatebang...

kokospolios said...

memang la murah.. tu naik dari sepang beb.

takpo, naik sampai sabah, singgah karambunai resort.
leh berjemur tepi laut, menambahkan hitam kat muka.

ishaharom said...

wah...cam best jer. hitam eh?

NuAfZaN said...

ke poyo ran teserlah bila org seb budget nak gi jenjalan... ngeh3..

Zoom sabah ! sila tgk web site sabah tourisme nak tgk tempat yg mesti pergi...

kundsang here we go this august bah!

ishaharom said...

ayohhhh....

huhuhuhu....biasa le org xpenah nek kapatebang...

kokospolios said...

memang la murah.. tu naik dari sepang beb.

takpo, naik sampai sabah, singgah karambunai resort.
leh berjemur tepi laut, menambahkan hitam kat muka.

ishaharom said...

wah...cam best jer. hitam eh?

È