RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

Zoom Malaysia

1- Aku baru jer balik bercuti ngan bini aku kat pulau langkawi.

2- Dengan penginapan di holiday villa langkawi agak menarik untuk aku coretkan.

3- Aku amek percutian ni guna travel agency yg base di KL (rupa2nya) masa tu aku gi pesta konvo UUM minggu lepas.

4- Pakej free n easy ni agak menyenangkan aku sebab aku tau le skit2 tempat ni. kalu aku tak penah gi wat free n easy teruk aku.

5- Bila sampai petang tu, tak sangka lak yg aku amek resort yg agak mahal(bagi aku la). 90% yg menginap kat situ pada haritu( sepanjang pemerhatian aku: tgk kat swimming pool, tgk kat pantai blkg hotel n org yg aku beselisih dalam kawasan hotel) sumenya kulit putih merah(mat saleh la bro) n org arab.

6- biar betul aku ni, ah pedulikan jer. bukan diorg bayo bil aku.huhuhuhu

7- hari keduanya aku gi pantai cenang, ada zoom malaysia ada wat program pesta air.ok gak le aku pi kali ni. ada gak bende yg dorg wat.

8- ni ada skit gambo yg aku ambik kat sana.





6 comments:

roshaizul said...

kaya siot sarom

ishaharom said...

eh, siot la ko.
ko cari jer travel agent.dorg leh bai pakej yg bagus n murah.

adanz said...

huhuhu gambo katil sebelum kejadian saje ke? selepas kejadian xde ek? huhuhu mesti ilang abis kan cadar n selimut? hmmm bro mana gambo tapir ari tu? hehehehe

Khairudin said...

tak dan nak pi pesta air, air dah cukup tak tertunggak

ishaharom said...

ceh...hampeh ko din...xpela, ko dah dapat 2 orang hero. anak yg baru ni ada kunig tak?

NuAfZaN said...

dasat...langkawi tu.

sib baik laki aku tak leh naik feri "fening" kalau tidak tiap minggu joli katak kat langkawi...

masa aqeel 9 bulan kami dah pi.. enjoy walaupun penat..

roshaizul said...

kaya siot sarom

ishaharom said...

eh, siot la ko.
ko cari jer travel agent.dorg leh bai pakej yg bagus n murah.

adanz said...

huhuhu gambo katil sebelum kejadian saje ke? selepas kejadian xde ek? huhuhu mesti ilang abis kan cadar n selimut? hmmm bro mana gambo tapir ari tu? hehehehe

Khairudin said...

tak dan nak pi pesta air, air dah cukup tak tertunggak

ishaharom said...

ceh...hampeh ko din...xpela, ko dah dapat 2 orang hero. anak yg baru ni ada kunig tak?

NuAfZaN said...

dasat...langkawi tu.

sib baik laki aku tak leh naik feri "fening" kalau tidak tiap minggu joli katak kat langkawi...

masa aqeel 9 bulan kami dah pi.. enjoy walaupun penat..

È