RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

kesibukan harian

aku sebenarnya xde idea nak tulis pe dalam blog ni dah. byk keje menjadikan aku cepat tol letih. tetambah bila dah dekat waktu berbuka posa.

dengan 21jam jam kredit mengajar dan lelain tugas sampingan di samping pertandingan robogamez yang disertai yang just around the corner menjadikan aku agak stress la jugak.

Cemana tak stresnya, peruntukan lom dapat. banyak barang nak beli. keadaan ni menjadikan aku lebih sabo la kot.

raya yang semakin dekat ni pon menjadikan aku stres jugak pabila student kena balik raya selama tah bape hari n robot yang lo siap.

huarghhhh....

banyak stres wooo....

minat yang mendalam menjadikan aku lebih realistik terhadap pe yg aku buat.

sibuknye aku dengan dunia aku, cemana ngan akhirat ku...entahla....

2 comments:

eiyfa said...
This comment has been removed by the author.
eiyfa said...
This comment has been removed by the author.
eiyfa said...
This comment has been removed by the author.
eiyfa said...
This comment has been removed by the author.
È