RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

setelah 3 minggu

alhamdulillah...
setelah 3 minggu aku berhempas pulas akhirnya dapat jugak solution utk menyelesaikan masalah microcontroller utk robot yang sdg dibuat.

aku dapat pengajaran daripada perkara berikut:
1- buat yang basic dulu.
2- bila basic pye programming dapat setel n stabil cuba yang intermediate,
3- kalu dah ok sume tu baru wat yang advance.

kalu langkah 1 dah tgl, cemana nak solve yang advance pye.

betol tak. perjuangan ke uniten 1/10 ni bersinar semula.

nama robot yang akan digunakan ni adalah gundang...korang tau apa itu gundang?

silalah bertanyakan kepada orang kedah esp yang buat kerja sawah.

huhuhuuh

1 comments:

kokospolios said...
This comment has been removed by the author.
kokospolios said...
This comment has been removed by the author.
È