RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

tak sempat jugak aku

sebulan aku tak post apa2 dalam blog aku ni. tapi selama sebulan ni jugak aku tgk pengunjung sentiasa ada. terima kasih kalian yang mengunjungi blog aku ni.

banyak isu jugak aku nak utarakan disini sebenarnya. tapi dek kerana tugasan yang aku kena siapkan awal bulan ni aku terpaksa ketepikan dahulu urusan kebloggan ni.huhuhu

banyak dugaan aku kena tempuhi sepanjang 2bulan menyiapkan last minute pye robot. aku sertakan gambo jer la sng nak cite. ye dak..


gondang yang dah siap. sedia untuk berlepas

bersedia berkhidmat untuk PTSS

pada hari pendaftaran robot, gondang tak memenuhi spesifikasi dari segi timbangan berat. aduh...kena adjust la bro. terpaksa akur akan penganjur pertandingan, team aku pon mem,belasah gondang ni dengan penuh dasat skali.






akhirnya

tak sempat nak update bebetol, aku dapat panggilan yang atok aku meninggal. terpaksa aku stop setakat ni dulu

2 comments:

kokospolios said...

ape result lawan robot?

gergaji tu dari filem SAW 1, 2 , 3, 4 atau 5 ?

ishaharom said...

bungkuih....

kokospolios said...

ape result lawan robot?

gergaji tu dari filem SAW 1, 2 , 3, 4 atau 5 ?

ishaharom said...

bungkuih....

È