RSS
Kita tak mampu untuk membahagiakan semua orang dan semua orang tidak mampu membahagiakan kita.

seminggu lagi ler....

aku akan xde di opis barang dalam seminggu lagi. kena hadiri training. training pe eh....training robot soccer atau robot football org putih kata.

kalu tak ritu aku p gak yg training sesi 1 tapi memandangkan aku bercuti2 malaysia, xdapat la p.

banyak ura2 orang kata set ni tak bagus le hape ler...tapi, bila aku explore pe yang boleh banyak benda aku leh dapat dari set robosoccer nih. elemen AI (artificial intelligent) yang pernah aku belajo jap dl mmg diaplikasikan secara real-time. 

yang dok nampak sblm nih adalah secara maya sahaja or dalam komputer jer. tapi robot soccer nih nampak aplikasi AI yang di kodkan tu secara real. xde main2 pye. 

dan bila dah nama xde kat opis pe lagik...enjoy katak la budak2. pe leh wat mgu depan dah 8mgu kuliah pastu budak2 cuti lak.

kelas yang ditangguh kena la ganti. kalu aku wat ari sabtu ke gitu masib la korang budak2 oi....aku ngajo sem ni 24jam kredit. tugas sampingan (macam tugas betol) 5 jenis...huhuhuhu

bile nak menyelit? pandai2 la aku curik masa.huhuhuhu

korang tgk la sndr robot soccer yang aku maksudkan tuh. kalu berminat (utk student aku) roger2 gua...

nak buat kelab robotik ptss la kalu dapat sambutan....huhuhuhu


1 comments:

! .MiE. ! said...

ok jgak kelab robotik nie
hahak
nk join jgak aa

! .MiE. ! said...

ok jgak kelab robotik nie
hahak
nk join jgak aa

È